Skip navigation
9

mPro är nu Össur

 

 

En mer mångfaldig och komplett produktportfölj av kvalitativa protesprodukter

Medi Prosthetics förvärvades av Össur i september 2016, med syftet att kunna erbjuda ett mer mångfaldigt och komplett protessortiment till våra kunder.

Medis produktportfölj kompletterar Össurs befintliga erbjudande gällande nedre extremitetproteser, och kommer att ännu tydligare ge amputerade, inom alla aktivitetsnivåer, möjlighet att leva ”Life Without Limitations”.

Medis produktportfölj erbjuder en välrenomerad mekanisk produktlinje, i synnerlighet gällande protesknäleder och liners, vilka vi är glada att kunna ha inkluderat i våra egna knä- och linersortiment.Mer information gällande produkterna från Medi och deras plats i sortimentet kommer läggas här på vår hemsida samt i vår digitala katalog.

 

 

Knees and legs

 

Liners and sleeves

 

Vad kommer att förändras?

  • Kundsupport: Då fortsatt kvalitativ service är ytterst viktigt för oss har säljteam och kundsupportsfunktionerna inom Össur och Medi integrerats, så att du som kund kommer ha ett ställe att vända dig med dina önskemål.
  • Förpackningar: Du kan som kund förvänta dig att se nya förpackningar och produktinformation under 2017.
  • Beställning: Från 1:a januari 2017 måste alla ordrar göras via mail, telefon eller fax till Össur Nordic.

    Vårt säljteam och kundsupport kommer göra sitt yttersta för att hjälpa dig att hitta bäst lämpliga ersättningsprodukt för de produkter som utgått. Kontakta dem gärna med dina frågor.

Produktkategorier

  • Liners, knäleder, komponenter, material samt tillbehör: Alla produkter i dessa kategorier som har erbjudits i Medis katalog kommer att adderas till Össurs produkterbjudande med start 1:a januari 2017.
  • Protesfötter: Össur har en etablerad och omfattande portfölj gällande protesfötter för alla kategorier. Våra protefötter kommer att kunna erbjuda direkt lämpliga alternativ till de kunder och användare som tidigare använt sig av Mediprodukter.
  • Clever Bone System: Clever Bone System utgick, likväl som Medis protesfötter, den 1:a januari 2017
  • Skor: Össur kommer att fortsätta erbjuda det sortiment som specifikt är rekommenderat för protesanvändare.
 

 

Össur Kundservice

Össur Nordic besökadress

Vetenskapsvägen 10
191 27 Sollentuna

Tel: +46 (0) 18 18 22 00
Fax: +46 (0) 18 18 22 18
[email protected]