Skip navigation
9

Starkare än någonsin

Lucs historia

“Jag måste ständigt göra avvägningar mellan att träna och att undvika att skada mig. Jag må vara 52 år gammal men jag tänker inte låta åldern stoppa mig!”

Luc Huberty är en makalös triatlet som drömmer om att en dag få tävla i OS. Han tränar regelbundet och hårt, och han är enormt nöjd med sin lösning med RHEO KNEE XC och Pro-Flex för vardagsaktiviteterna.

Luc jobbade tidigare som chef på ett byggföretag med 20 anställda. För 13 år sedan förlorade han ett ben i en trafikolycka. På rehabiliteringskliniken såg han många andra som inte gjorde något annat än att titta på TV och sova. “Jag minns att jag tänkte att det där verkligen inte var något för mig.”

“Jag hoppas att andra kan inspireras av det jag gör: att begränsningar och motgångar inte behöver betyda slutet... Om man bara håller huvudet högt och fortsätter drömma är inget omöjligt.”

Tack vare idrotten kom Luc på fötter igen och började bygga upp självkänslan på nytt. Han började med simning och fortsatte med löpning.

Vad använder Luc?

Luc tränar oerhört intensivt och behöver därför ett så hållbart och dynamiskt ben som möjligt. Han använder Iceross Seal-In X TF som har utformats för att minimera rörelserna i hylsan samt RHEO KNEE XC som omedelbart känner av när han börjar jogga, springa, cykla eller gå i trappor, och anpassar sig efter det. Luc har valt foten Pro-Flex XC Torsion för extra rotationsstöd och stötdämpning.

Product Links: RHEO KNEE XC, Pro-Flex XC Torsion, Unity

Träffa andra användare

Mer Information