Skip navigation
9

Sarah Reinertsen, Team Ossur, Nike och FlyEase

Sarah Reinertsen

 

Sarah Reinertsen, vår Team Ossur-medlem, har varit extremt upptagen det senast året. Inte nog med att hon har slagit en massa rekord (bland annat sitt egna Ironman World Record med hela 24 minuter (!) i Kona), hon har dessutom arbetat heltid på Nike i Oregon.

FlyEase

Ett av de projekt som Sarah har varit involverad i, är Nikes FlyEase-teknologi. Det är ett koncept som har funnits i USA i några år och som nu kommit till Europa. London är först ut på listan och det tycker vi är värt att uppmärksamma.

“Nike FlyEase är skapat för alla idrottare. Det är ett revolutionerande s.k. "zipper-and-strap-system" där du med en enda rörelse, snabbt och enkelt, kan ta på och av dina skor - helt utan snörning.”

Besök Nike för mer information om hur dessa produkter fungerar.

Nike London

Tillsammans med Sarah och Ben Clark på Eastside Prosthetics i USA, har bland annat 3 anpassningsbara mannekänger tagits fram (en för övre extremiteter, en för undre extremiteter och en för barn). Dessa används nu vid Nikes skyltning av FlyEase-produkter i butiken i London.

Skyltningen, som är temporär, kommer att pågå under några veckor framöver. Om du råkar befinna dig i London, så ta chansen och titta in. Om inte, så finns förstås hela sortimentet online.

Jersey Shop

Och som om FlyEase inte vore coolt nog kan du, genom att besöka ”Jersey Shop” i Nikes London-butik, få hjälp med att ändra dina Nike-plagg, så att de passar just dina unika behov.

Det här tycker vi är riktigt bra. Tack Nike, för ett suveränt koncept!