Skip navigation
9

Att arbeta på Össur

We improve people’s mobility

En karriär på Össur innebär att arbeta inom en industri som varje dag förändrar människors liv, vilket bidrar till att vi känner oss stolta över allt vi gör och skapar en fantastisk arbetsmiljö. Vi värderar högt varje medarbetare och arbetar hårt med att säkerställa att alla kommer glada till sitt arbete varje dag utrustade för att bidra.

Över hela världen är vi passionerade över att hjälpa människor leva sitt liv utan begräsningar enligt "Life Without Limitations". Medan innovationer driver oss mot vår vision att vara det ledande företaget inom icke-invasiv ortopedi, är det alla medarbetare som ger oss möjligheten att nå den.

Lediga jobb

 

 
 

Vi är Össur

Vår personal driver vår succé; vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål och älskar att fira våra framgångar.

 

Vi är deikerade och har aptit för livet!

  • Titlar betyder inget- det är vad du bidrar med som är viktigt
  • Medarbetare får stor frihet att tackla utmaningar, och stor frihet att dra lärdom av dem
  • Vi uppmanar att ha roligt och må bra på våra arbetsplatser
  • We are honest, frugal and courageous
"Jag är väldigt stolt över att arbeta för Össur, alla delar samma vision och arbetar mot samma mål, vilket gör att jag känner mig engagerad och alltid på tårna"
Vivi Zhang
"Det har gått nästan 8 år, och jag vaknar fortfarande upp varje morgon med känslan att jag ser fram mot att åka till kontoret. Vad vårt arbete gör för andra människor och att vi som team gör det med passion är nyckeln!"
Diana Brandon
 
 

Rekrytering

Össur rekryterar kompetenta och ambitiösa individer som är redo att arbeta med krävande projekt i en föränderlig miljö.

 

Vi strävar efter att rekrytera passionerade individer som kan koppla till vår vision och kultur, samt kunna sträcka sig det lilla extra för att människor runt om i världen ska kunna uppnå "Life Without Limitations".

Vi välkomnar innovativa, modiga och framåttänkande individer.

"Varje dag kommer jag till jobbet motiverad med vetskapen om att jag kommer spela en roll i en människas liv, att det kommer förändras till det bättre. Enligt min åsikt finns det ingen bättre belöning för att göra mitt jobb."
Leonard Morales
 
 

Växa och utvecklas

Vi vet hur viktigt det är för våra medarbetare att kontinerligt utbildas.

 

För att vi som företaget ska kunna växa, utvecklas och bibehålla vår position behöver våra medarbetare också göra det. Vår innovativa kultur uppmuntrar att vi alla växer och har möjlighet att gå vidare inom företaget.


"Att träffa en människa med t.ex. knäsmärta och prova ut en ortos på dem med resultatet att de i princip blir smärtfria. Det är enormt givande, att le tillsammans med dem när våra lösningar gjort skillnad."
Randy Cumming
 
 

Balans mellan arbete och livet

Vi när en miljö där medarbetare kan balansera livet och arbetslivet i så stor utsträckning vi kan.

 

Vi tror på att en bra balans mellan livet och arbetslivet bidrar till en produktiv arbetsplats.

Vi vill gärna stödja en hälsosam livsstil genom att möjliggöra för medarbetare att både på- och utanför arbete ägna sig åt hälsofrämjande aktiviteter.


"Vi ges en grad av frihet som jag sällan sett i företagsmiljö och det skapar en härlig atmosfär! Vi är väl omhändertagna av vår arbetsgivare och påminns ha en balans mellan livet- och arbetslivet. Ledare inom företaget bryr sig verkligen om att alla ska må bra och förstår de posivitva effekterna av det på en arbetsplats."
Jamie Simpson
 
 

Mångfald

Össur agerar rättvist och tar beslut utifrån meriter.

 

Vi vill ha den bäst lämpade kandidaten på varje position. Vi strävar efter mångfald bland medarbetare och omfamnar unikitet.

Läs mer här om företagets sociala ansvar


"Össur stödjer mångfald, inte bara internt utan också hos våra kunder. För 3 år sedan startades "Össur Women´s Leadership Initiative"
Karen Edwards
 
 
 

Our Employees

Våra värderingar

Honesty

Stay True

Vi visar respekt genom att tillämpa fakta, håller det vi lovar och erkänner misstag. Vi vårdar ärlig kommunikation genom hela företaget genom att dela information och respektera varandras tid och arbetsbelastning.

Frugality

Make Every Step Count

Vi använder våra resurser klokt. Företaget försöker att mimimera kostnaderna på alla områden genom effektiv kommunikation, god framförhållning, planering och optimerade processer.

Courage

Aim Higher

Vi är öppna för förändringar och strävar konstant efter förbättringar. Vi utmanar oskrivna regler, visar initiativ, tar vissa risker, samtidigt som vi står till svars för våra idéer, beslut och handlingar.


Össur letar alltid efter medarbetare utifrån kompetensen de besitter. Vi behandlar alla lika oavsett religion, eventuella funktionshinder, kön, sexuellt läggning och könsidentitet. Det är också en självklarhet att vi alltid behandlar alla lika oavsett var man kommer ifrån.