Skip navigation
9

Össur Formfit® Pro

Össur Formfit® Pro range är den ultimata luftgenomsläppande stödtekniken för alla som känner passion för sina aktiviteter. Össur's Formfit® består av en omfattande serie högkvalitativa supportlösningar. De är utformade för att stödja vid behandling av en mängd olika tillstånd och förhållanden, och samtidigt erbjuda förstklassig komfort och användarvänlighet. Det specialtillverkade materialet med 3D-stickning möjliggör professionell gradvis kompression, med extra support vid behov. Össur Formfit® Pro-Teknik, som visat sig överlägsen andra ledande märken för fuktledning och andningsförmåga, hjälper huden att bibehålla lugn samt motverkar irritation.

Besök vår hemsida dedikerad till Formfit®

Össur Formfit® Pro range har unika egenskaper som bidrar till optimal prestanda och en fantastisk användarupplevelse. Besök gärna vår dedikerade webbsida för en närmare titt på alla våra Formfit® produkter.

För mer information vänligen kontakta oss
Formfit icons


Mer Formfit® produkter

Ibland behöver våra kroppar mer stöd. I årtionden har specialister använt sig av Formfit® ortoser, en komplett serie av kvalitets produkter från Össur. Som en av de världsledande inom ortopedtekniska produkter hjälper Össur's biomekaniska expertis människor till ett liv utan begränsningar. Det är anledningen till att Formfit® är The Choice of Experts.

Formfit® Knee

Formfit® erbjuder en pålitlig serie av knäprodukter, oavsett om behovet uppstår innan kirurgi, vid akut trauma-immobilisering, ligamentskador/instabiliteter eller förslitning. Våra ortoser är tillverkade i högkvalitativa material och konstruerade för att hålla patienterna svala och bekväma samtidigt som de ger stöd under läkningsprocessen.

Formfit® Foot and Ankle

Formfit® ankle supports, är tillverkade i slitstarka material och har i årtionden varit hörnstenar inom medicinsk praxis . Oavsett om produkten ska användas profylaktiskt eller vid rehabilitering efter skada kan de anpassas efter dina behov.

Formfit® Wrist and Forearm

Formfit® wrist and thumb braces anpassar sig efter patientens anatomi. Formbara delar möjliggör ytterligare anpassning. Universalstorlekarna minskar krav på stort lager och finns även i barnstorlekar.

Formfit® Back

Össur Formfit® Back Support har dubbla överlappande dragband för maximal kompression. Produkterna är tillverkade i material med luftgenomsläpp som låter huden andas, de har även tummöglor för att underlätta användning. Varma/kalla gelkuddar finns tillgängliga separat. Den unika Formfit® Back Support, Air har en pneumatisk pump som tillåter patienten att själv kontrollera kompressionstyrka vid behov.

Formfit® Shoulder

Formfit® Shoulder brace finns tillgänglig i tre olika varianter: endast slinga, slinga med abduktion samt slinga med utåtrotation. Dessa val ger dig möjlighet att själv anpassa immobilisering efter partientens behov.