CTi

Den perfekta kombinationen av skydd och stabilitet för knän

MX, FMX och Enduro.

Motorcykelsporter utsätter åkarens knä för höga fysiska krav. Konstruktionen på CTi gör det optimalt för motorcykelsporter och fortsätter vara ett av förstavalen för eliten!

CTi ProSport (Custom eller Standard) rekommenderas för alla motorcykelsporter. Komplettera med ett MX-kit, som innehåller knäskålsskydd, ledskydd, understrumpa och dekaler.

BMX och Mountain Bike.

Cyklister behöver, precis som sina kollegor med motor,  ett skydd som klarar de tuffaste förhållandena. 

CTi har inga rigida delar på den övre delen eller på baksidan. Det tar bort risken för klämskador och kramp när du trampar.

För cyklister rekommenderas CTi ProSport (Custom eller Standard). Komplettera med ett knäskålsskydd för optimalt skydd över knät.

Skateboard.

Den strömlinjeformade ramen och slimmade ledkonstruktionen passar perfekt för skateboarding. Tack vare formen kan man ha skyddet under sina andra knäskydd.

CTi har inga stela delar på den övre delen eller på baksidan vilket tar bort risken för klämskador och kramp.

CTi kan kompletteras med Anti-Migration System (AMS). Det är en neoprenstrumpa som används för att du ska slippa behöva justera och dra i skyddet medan du åker.

Skidor.

Knäskador är mycket vanligt bland skidåkare på grund av alla vridningar.  CTi omsluter skenbenet och ger en säker låsning. De styva byglarna i kombination med lederna, vadderingen och remmarna ger en perfekt inställning av knäleden och ett exoskeletalt stöd med optimal rörlighet.

Alla CTi-modeller är rekommenderade till alpina sporter, beroende på vilka krafter man utsätter sig för.  När man beställer Custom kan den övre delen av CTi-ortosen breddas för att ge rum för stora lårmuskler.

Snowboard.

Snowboard-åkare utsätts för stora risker vad gäller knäskador på grund av kombinationen av höga farter och stora hopp. Utformningen av CTi passar perfekt till snowboardåkare och kan utan problem bäras under kläderna.

Komplettera din CTi med Anti-Migration System (AMS). Det är en neoprenstrumpa som används för att du ska slippa behöva justera och dra i skyddet medan du åker..

CTi har inga rigida delar på den övre delen eller på baksidan. Det tar bort risken för klämskador och kramp när du sätter ett trick i djup sittställning eller åker sittlift.

Vattensporter.

Wakeboarders och surfare testar alltid gränserna för vilka trick man man kan sätta, vilket ökar risken för knäskador.

Tack vare den strömlinjeformade designen är det inga problem att ligga på brädan och paddla eller att röra sig fritt i vattnet.

CTi kan kompletteras med Anti-Migration System (AMS). Det är en neoprenstrumpa som används för att du ska slippa behöva justera och dra i skyddet medan du är i vattnet

CTi kan användas tillsammans med våtdräkt!

Ta bort standardkuddarna och sätt på skyddet ovanpå våtdräkten som ersätter kuddarnas funktion.

CTi är rostskyddad vilket gör att det passar perfekt för vattensport. Skölj bara av den med vanligt vatten efter användning.